مشاهده پایان‌نامه

شناسه پایان‌نامه ‭2010،/59،ت ی ش د پ
كد سه حرفی دانشگاه یا سازمان مجری اصلی KHU
نام دانشگاه یا سازمان مجری اصلی دانشگاه خوارزمی
عنوان انگلیسی ,Developed methods for the determination of biogenic amines in food samples by HPLC and effect of e-b
عنوان فارسی ت‍وس‍ع‍ه‌ ی‌ روش‌ ه‍ای‌ ان‍دازه‌ گ‍ی‍ری‌ آم‍ی‍ن‌ ه‍ای‌ ب‍ی‍وژن‌ در ن‍م‍ون‍ه‌ ه‍ای‌ م‍واد غ‍ذای‍ی‌ ب‍ه‌ وس‍ی‍ل‍ه‌ HPLC و اث‍ر پ‍رت‍وده‍ی‌ ب‍اری‍ک‍ه‌ ال‍ک‍ت‍رون‍ی‌ ب‍ر م‍ی‍زان‌ آم‍ی‍ن‌ ه‍ای‌ ب‍ی‍وژن‌ م‍وج‍ود در م‍اه‍ی‌
سال تحصیلی 1394
تاریخ آغاز
تاریخ پایان
شماره بازیابی دانشگاه یا مركز
شماره بازیابی irandoc
زبان فارسی
رشته تحصیلی
مقطع تحصیلی
تعداد صفحات 174ص‌
مشخصات ظاهری
مندرجات
نشانی وب
بودجه تخصیصی (ریال)
موضوع اصلی
رعایت سرعنوان‌های موضوعی پزشکی بله
چکیده پایان‌نامه به انگلیسی
چکیده پایان‌نامه به فارسی
واژه‌های کلیدی به انگلیسی
واژه‌های کلیدی به فارسی
پدیدآورنده ف‍ری‍دون‌ اف‍لاک‍ی‌ پ‍اش‍اک‍ی‌
استاد راهنما دک‍ت‍ر وان‍ی‍ک‌ ق‍ل‍ی‌ پ‍ور، دک‍ت‍ر ن‍ادر ص‍ائ‍م‍ی‍ان‌،
استاد مشاور دک‍ت‍ر ش‍ه‍اب‌ ش‍ی‍ب‍ان‍ی‌
استاد(ان) داور
چکیده بازنگری شده به انگلیسی
چکیده بازنگری شده به فارسی
واژه‌های کلیدی بازنگری شده به انگلیسی
واژه‌های کلیدی بازنگری شده به فارسی
سایر توضیحات به فارسی
سایر توضیحات به انگلیسی
دفعات مشاهده 153 بار
برگشت به فهرست