|
شناسه پایاننامه |
2100،/6،ص م پ |
كد سه حرفی دانشگاه یا سازمان مجری اصلی |
KHU |
نام دانشگاه یا سازمان مجری اصلی |
دانشگاه خوارزمی |
عنوان انگلیسی |
A model to determine key success factors on new product development in the food industry |
عنوان فارسی |
مدلی جهت تعیین عوامل کلیدی موفقیت در توسعه محصول جدید در صنعت مواد غذایی |
سال تحصیلی |
1395 |
تاریخ آغاز |
|
تاریخ پایان |
|
شماره بازیابی دانشگاه یا مركز |
|
شماره بازیابی irandoc |
|
زبان |
فارسی |
رشته تحصیلی |
مدیریت صنعتی گرایش تولید |
مقطع تحصیلی |
کارشناسی ارشد |
تعداد صفحات |
148ص |
مشخصات ظاهری |
|
مندرجات |
|
نشانی وب |
|
بودجه تخصیصی (ریال) |
|
موضوع اصلی |
|
رعایت سرعنوانهای موضوعی پزشکی |
بله |
چکیده پایاننامه به انگلیسی |
|
چکیده پایاننامه به فارسی |
|
واژههای کلیدی به انگلیسی |
|
واژههای کلیدی به فارسی |
|
پدیدآورنده |
مهشید خان بابایی نوری |
استاد راهنما |
دکتر محسن شفیعی نیک آبادی |
استاد مشاور |
دکتر سید امیررضا ابطحی |
استاد(ان) داور |
|
چکیده بازنگری شده به انگلیسی |
|
چکیده بازنگری شده به فارسی |
|
واژههای کلیدی بازنگری شده به انگلیسی |
|
واژههای کلیدی بازنگری شده به فارسی |
|
سایر توضیحات به فارسی |
|
سایر توضیحات به انگلیسی |
|
دفعات مشاهده |
128 بار |
برگشت به فهرست
|