مشاهده پایان‌نامه

شناسه پایان‌نامه ‭2100،/6،ص م پ
كد سه حرفی دانشگاه یا سازمان مجری اصلی KHU
نام دانشگاه یا سازمان مجری اصلی دانشگاه خوارزمی
عنوان انگلیسی A model to determine key success factors on new product development in the food industry
عنوان فارسی م‍دل‍ی‌ ج‍ه‍ت‌ ت‍ع‍ی‍ی‍ن‌ ع‍وام‍ل‌ ک‍ل‍ی‍دی‌ م‍وف‍ق‍ی‍ت‌ در ت‍وس‍ع‍ه‌ م‍ح‍ص‍ول‌ ج‍دی‍د در ص‍ن‍ع‍ت‌ م‍واد غ‍ذای‍ی
سال تحصیلی 1395
تاریخ آغاز
تاریخ پایان
شماره بازیابی دانشگاه یا مركز
شماره بازیابی irandoc
زبان فارسی
رشته تحصیلی م‍دی‍ری‍ت‌ ص‍ن‍ع‍ت‍ی‌ گ‍رای‍ش‌ ت‍ول‍ی‍د
مقطع تحصیلی کارشناسی ارشد
تعداد صفحات 148ص‌
مشخصات ظاهری
مندرجات
نشانی وب
بودجه تخصیصی (ریال)
موضوع اصلی
رعایت سرعنوان‌های موضوعی پزشکی بله
چکیده پایان‌نامه به انگلیسی
چکیده پایان‌نامه به فارسی
واژه‌های کلیدی به انگلیسی
واژه‌های کلیدی به فارسی
پدیدآورنده م‍ه‍ش‍ی‍د خ‍ان‌ ب‍اب‍ای‍ی‌ ن‍وری‌
استاد راهنما دک‍ت‍ر م‍ح‍س‍ن‌ ش‍ف‍ی‍ع‍ی‌ ن‍ی‍ک‌ آب‍ادی‌
استاد مشاور دک‍ت‍ر س‍ی‍د ام‍ی‍ررض‍ا اب‍طح‍ی‌
استاد(ان) داور
چکیده بازنگری شده به انگلیسی
چکیده بازنگری شده به فارسی
واژه‌های کلیدی بازنگری شده به انگلیسی
واژه‌های کلیدی بازنگری شده به فارسی
سایر توضیحات به فارسی
سایر توضیحات به انگلیسی
دفعات مشاهده 128 بار
برگشت به فهرست